Hygiëne & uitrusting

Alle hygiënemaatregelen worden getroffen. De keuken is volledig nieuw en het bedrijf is in de nieuwe vestiging pas recent operatief. De gespecialiseerde firma 'Matim' leverde de hygiëneattesten af en doet de follow up van het HACCP gebeuren volgens de wetgeving terzake.
Wij passen de HACCP regelwetgeving dan ook volledig toe alsook de regels voor de productieveiligheid.

De bereiding van de warme maaltijden gebeurt in de nieuwe vestiging te Affligem. Onze keuken is uitgerust met de modernste keukenapparatuur (steamers, kookketels, sauteuses, ovens, …). Wij beschikken ook over een eigen beenhouwerij. Alle bereidingen zoals hamburgers, worsten en dergelijke worden door ons eigen personeel vakkundig bereidt. De temperatuur van de warme maaltijden wordt zeer hoog gehouden en wordt doorlopend gecontroleerd bij uitschep en bij levering.

-een volledig nieuwe fabriek – grootkeuken ontwikkeld in samenwerking met het FAVV en het IVK
-afwasbare sandwichpanelen en deuren door ISOBAR ( HACCP-goedgekeurd),
-plafonds in inox
-installatie van diepvriescellen en snelkoelers
-installatie van de keukenventilatie met energie besparingssysteem
-installatie van positieve koelinstallatie : aparte frigo's voor gevogelte, zuivel, visfilet,
-groenten en fruit, vlees, tussenproducten en afgewerkte producten
-gevarenanalyses
-dagelijkse temperatuurcontroles
-tijd /FIFO
-tijd/UVD
-vermijden van secundaire verpakking in de productieruimte