Samenstelling en kwaliteit

De spijskaart wordt steeds met de grootste zorg samengesteld, waarbij gezondheid, smaak en variatie de belangrijkste leidraad zijn. De maaltijden worden bereid uit zeer goede kwaliteitsgrondstoffen die doorlopend worden gecontroleerd. Dagelijks staan er de groenten die het seizoen brengt op de spijskaart of soms ook fruit zoals bijv. ananas of appelmoes. Wij beperken de hoeveelheid groenten die in de sausen worden verwerkt en er wordt slechts 1x per week moeilijker verteerbare groente aangeboden. Uiteraard heeft u steeds de mogelijkheid om uw menu te kiezen uit de spijskaart.

Bij de menuplanning zorgen wij ervoor dat de verschillende vlees- en vissoorten voldoende gevarieerd worden. Wij kunnen u zowel gewone- als dieetmaaltijden leveren.In éénzelfde week worden er 7 verschillende maaltijden aangeboden. Per weekmenu wordt er nooit tweemaal dezelfde vlees- of vissoort aangeboden. De bereidingswijzen worden steeds afgewisseld :

gebraden,gekookt,gestoofd of gepaneerd.
De vleessauzen zijn steeds aangepast aan de gerechten die in de spijskaart staan, qua groenten en/of vlees of vis. De klant heeft de mogelijkheid een alternatief menu te kiezen bij vis, rijst of pastagerechten.

Er is altijd de mogelijkheid om uw maaltijd anders samen te stellen :

  • u heeft steeds de mogelijkheid om een alternatief menu (van gevogelte of vis) te kiezen
  • u heeft steeds de mogelijkheid om puree te verkrijgen bij elk gerecht (ter vervanging van rijst, pasta of gekookte aardappelen)
  • u heeft steeds de mogelijkheid om ‘gemalen’ vlees te krijgen
  • u heeft steeds de mogelijkheid om een andere groente of appelmoes te krijgen