Verpakking en levering

Verpakking
De maaltijden worden vervoerd in wagens die uitgerust zijn met ovens die een temperatuur waarborgen tussen 65° en 83° en de verpakking voldoet aan de hoogste normen.

Leveringen
Wij garanderen na levering nog gedurende 1 uur een warme maaltijd van boven de 65°. Er worden steekproefgewijs temperatuurcontroles gedaan door de chauffeur-besteller. Op elke verpakking staat op herkenbare wijze het soort maaltijd of dieet.

Zowel tijdens de weekdagen, weekends en feestdagen wordt er doorgewerkt en wordt er 100% garantie gegeven voor de levering van de warme maaltijd aan huis. Enkel op de 10 jaarlijks wettelijke feestdagen wordt er een koude schotel voorzien. U heeft de vrije keuze om op sommige dagen geen maaltijden te bestellen. In dit geval moet BVBA Traiteur Ronny één week op voorhand verwittigd worden.

Bestellingen en wijzigingen
Men kan tot 16 u op de dag voor de levering van de maaltijd nog een maaltijd bestellen, wijzigen of annuleren. Bij overmacht (ziekte of hospitalisatie) kan er zelfs 's morgens op de dag van de levering nog worden geannuleerd zonder dat de maaltijd wordt aangerekend.

Voor klachten of suggesties kan men steeds terecht bij het secretariaat, mevr. Vera Van Den Broeck (053/680078).

Transport
Steeds worden er tijdens het vervoer en bij de levering van de warme maaltijden de meest hygiënische voorzorgsmaatregelen genomen.
Traiteur Ronny beschikt over een 35-tal eigen bestelwagens en 4 vrachtwagens die conform de vigerende wetgeving zijn. Er wordt met eigen professioneel firmapersoneel gewerkt.

De wagens worden uitsluitend gebruikt voor het transport van de voeding en steeds in goede staat van onderhoud. Zij zijn dusdanig geconstrueerd dat ze goed schoongemaakt en gedesinfecteerd kunnen worden. Alle wagens zijn uitgerust met ovens die een temperatuur waarborgen tussen 65° en 83°, zodat tijdens het transport er voldoende isolatie of warmteondersteuning is om de temperatuur boven de 65 ° te houden.