fbpx

Ons verhaal

Onze opdracht

Onze opdracht is gezonde, kwaliteitsvolle warme middagmaaltijden te leveren aan betaalbare prijzen. De kunst van lekker en gezond eten is binnen de actieve voedingsdriehoek, de grootte van de verschillende groepen respecteren, ze onderling combineren en de voedingsmiddelen variëren.

Onze klanten zijn meestal senioren, schoolgemeenschappen, particulieren die zelf hun maaltijd niet meer kunnen bereiden, gehandicapteninstellingen, RVT’s en bedrijven (personeelsmaaltijden). Onze klanten worden voor het grootste gedeelte aangebracht door ziekenfondsen, thuiszorgdiensten, rusthuizen, ziekenhuizen, OCMW’s, bedrijven en scholen. De particuliere klanten bestellen steeds vaker rechtstreeks bij ons.

Als grootkeukenspecialist stellen wij elke dag niet 1, maar 2 keuzemenu’s samen en dit al sinds 5 jaar. De maaltijden worden bereid met of zonder zout en/of vet ; er is keuze voor diabetici en de maaltijden kunnen gesneden of gemalen worden. De maaltijden kunnen geportioneerd of in bulk geleverd worden. Deze combinatiemogelijkheden dragen er toe bij dat BVBA Traiteur Ronny gestaag blijft groeien.

Hygiëne & uitrusting

Alle hygiënemaatregelen worden getroffen. De keuken is volledig nieuw en het bedrijf is in de nieuwe vestiging pas recent operatief.
De gespecialiseerde firma ‘Matim’ leverde de hygiëneattesten af en doet de follow up van het HACCP gebeuren volgens de wetgeving terzake.

Wij passen de HACCP regelwetgeving dan ook volledig toe alsook de regels voor de productieveiligheid.

De bereiding van de warme maaltijden gebeurt in de nieuwe vestiging te Affligem. Onze keuken is uitgerust met de modernste keukenapparatuur (steamers, kookketels, sauteuses, ovens, …). Wij beschikken ook over een eigen beenhouwerij. Alle bereidingen zoals hamburgers, worsten en dergelijke worden door ons eigen personeel vakkundig bereidt. De temperatuur van de warme maaltijden wordt zeer hoog gehouden en wordt doorlopend gecontroleerd bij uitschep en bij levering.
 • Een volledig nieuwe fabriek – grootkeuken ontwikkeld in samenwerking met het FAVV en het IVK.
 • Afwasbare sandwichpanelen en deuren door ISOBAR (HACCP-goedgekeurd).
 • Plafonds in inox.
 • Installatie van diepvriescellen en snelkoelers.
 • Installatie van de keukenventilatie met energie besparingssysteem.
 • Installatie van positieve koelinstallatie : aparte frigo’s voor gevogelte, zuivel, visfilet, groenten en fruit, vlees, tussenproducten en afgewerkte producten.
 • Gevarenanalyses.
 • Dagelijkse temperatuurcontroles.
 • Tijd /FIFO.
 • Tijd/UVD.
 • Vermijden van secundaire verpakking in de productieruimte.

Referenties

Naast onderstaande organisaties en bedrijven levert de BVBA Traiteur Ronny reeds jarenlang dagelijks warme maaltijden aan huis bij particulieren over gans Vlaanderen, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs tot over de taalgrens.

De ondervermelde instellingen, bedrijven en particulieren zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de warme maaltijden, de variatie in de menu’s, de verzorgde en stipte leveringen conform de afspraken die gemaakt zijn met iedereen en de prijszetting.